Een internationaal advocatenkantoor

Ons kantoor is actief op zowel nationaal als internationaal niveau, waarbij wij wereldwijd bijstand verlenen aan een zeer divers en uiteenlopend cliëntenbestand.  Al onze cliënten kunnen erop vertrouwen dat wij hen dienstverlening op het hoogste niveau bieden. Daarom rekenen steeds meer bedrijven, fondsen, family offices en private clients (HNWI’s) op ons om hun investeringen en activiteiten uit te breiden.

Door de jarenlange ervaring op diverse rechtsgebieden, is ons team in staat voor iedere situatie de meest adequate, juridische oplossing te vinden.

Onze professionals combineren hun expertise met strategische samenwerkingsverbanden wereldwijd. Ze bestuderen de behoeften en prioriteiten van onze cliënten tot in de kleinste details om zo het meest gepaste resultaat te bewerkstelligen. Dat is waar wij ons voor inzetten.

De la Fuente Advocaten wordt met name gedreven door het streven naar optimale resultaten voor onze cliënten. We bieden een combinatie van de hoogste professionele toewijding met strikte ethische waarden, met als resultaat een hoogwaardige dienstverlening aan onze cliënten. Daarnaast houden wij rekening met innovatie en de technologische ontwikkelingen op de markt. Op deze manier leren we de essentie en de bijzondere eigenschappen van elke sector door en door kennen in een omgeving die steeds vluchtiger, onzekerder en complexer wordt.