Werken bij De La Fuente Advocaten

Spreekt u naast Nederlands ook Engels en Spaans? Blijkt uit uw cv dat u over analytisch vermogen en oog voor detail beschikt? Wilt u deel uitmaken van een internationaal team dat veel uitdagingen biedt?

Bent u leergierig, discreet, reist u graag, gelooft u dat de belangen van de cliënt altijd op de eerste plaats staan en bent u op zoek naar een carrière zonder grenzen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Bij De la Fuente Advocaten werken we met professionals die zich zij aan zij en met elkaar inzetten voor de belangen van onze cliënten.

Vertel ons waarom u zich door ons aangesproken voelt, laat ons weten wat uw voornaamste vakgebieden zijn, voeg uw cv toe in Pdf-formaat en we nemen contact met u op.

  Current openings

  Vacatures: Advocaat-medewerker / Advocaat-stagiair / All-round juridisch medewerker 

  Vanwege uitbreiding van ons kantoor zijn wij op zoek naar een: 

    • Advocaat-medewerker
    • Advocaat-stagiair
    • All-round juridisch medewerker

  met een brede interesse in civiel recht en affiniteit met arbeidsrecht en ondernemingsrecht, om ons team te komen versterken.

  Ben jij een enthousiaste, ambitieuze teamspeler met internationale interesse? Neem dan snel contact met ons op!

  Je zal zelfstandig en in teamverband werken aan interessante, internationale zaken en hebt veel contacten met ons partnerkantoor in Spanje (De la Fuente & Martin Alonso Advocaten). Kennis van en/of affiniteit met de Spaanse taal is daarom ook een pre.

  Beschikbaarheid minimaal 24 uur.

  Wat wij bieden: 

    • Een prettige en inspirerende werkomgeving;
    • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris;
    • Een internationale en informele sfeer, én; 
    • Mogelijkheid om naar Spanje te reizen.