Financieel / Bancair

In de afgelopen jaren hebben marktveranderingen, samen met de gevolgen van globalisering en de ontwikkeling van nieuwe technologieën, geleid tot een ontregeling van verschillende economische sectoren en zijn er wereldwijd nieuwe financiële spelers op de kapitaalmarkten opgedoken. Deze context vraagt om een snel aanpassings- en moderniseringsproces dat ongetwijfeld gevolgen heeft voor de advocatuur.

Bij De la Fuente Advocaten vormt dit geen enkel probleem. Ons team beschikt over de nodige ervaring op het gebied van advies aan toonaangevende bank- en kredietinstellingen. Onze ervaring dekt alle mogelijke financiële transacties op nationaal en internationaal niveau. Daarnaast staan wij bedrijven in verschillende sectoren bij in hun zoektocht naar de meest geschikte financieringsmiddelen om hun activiteit te ontwikkelen en uit te breiden.

We hebben onze cliënten geadviseerd en vertegenwoordigd met betrekking tot, onder andere, grensoverschrijdende leningen met hypothecaire zekerheden, de onderhandeling van financieringsovereenkomsten voor bedrijfsprojecten op korte en lange termijn, de financiering van onroerend goed, het opstellen en structureren van overeenkomsten op het gebied van leasing, factoring en confirming; het stellen van zekerheden, het herstructureren van schulden en transacties met afgeleide producten.